Kanada Wizy

Imigracja do Kanady z iam imigracji i migracji

Kanada ma najwyższe światowe standardy życia od czasu 1994. Kanadyjscy ludzie rozumieją dobrze ich gospodarki i społeczeństwa jest wzmocniona jedynie przez cudzoziemców pochodzących z roku na rok, aby żyć i pracować w Kanadzie. Ćwierć miliona ludzi rocznie wyemigrować do Kanady, a jeśli zbyt chciałby, aby nowe życie dla siebie w Kanadzie mamy kilka fantastycznych informacji znajdziesz przydatne.

  1. Ekspresowe Wejście
  2. Zezwolenie na pracę Wizy
  3. Nominacje prowincjonalne
  4. Visa Business
  5. College Zobacz

1. Ekspresowe Wejście

Wykwalifikowani imigranci są wybierane jako stali mieszkańcy na podstawie ich zdolności do regulowania w Kanadzie i wziąć udział w naszej gospodarce. Oceniamy je na:

  • Angielski i / lub francuski umiejętności językowe,
  • edukacja,
  • doświadczenie zawodowe, i
  • inne czynniki, które zostały przedstawione, aby pomóc rozwijać się w Kanadzie przybysze.

Od stycznia 2015, jest to nowy system do zarządzania, jak ludzie z wykwalifikowanych doświadczenia zawodowego stosuje się wyemigrować do Kanady. To się nazywa ekspresowe Wejście.

Na podstawie ich profili, kandydaci zostaną w rankingu w porównaniu do innych w basenie. Regularnie, CIC wyda zaprosić najlepszych kandydatów z puli do ubiegania się o pobyt stały. Tylko ci, którzy otrzymać zaproszenia do zapisów z CIC będą mogli ubiegać się.

Zgodnie z nowym systemem, Najbardziej kompletne aplikacje będą rozpatrywane w ciągu sześciu miesięcy lub mniej.

Musisz użyć ekspresowe wpis, jeśli chcesz zastosować:

  • w ramach Programu Federal Skilled Worker,
  • w ramach Programu Federal Skilled Trades,
  • pod kanadyjskiej Experience Class, lub
  • w prowincji kandydata, w niektórych przypadkach.

2. Działa Pozwolenie Wizy

Choć wykwalifikowanych zatrudnienia jest drogą do długotrwałego pobytu w Kanadzie, są też dostępne kanadyjskie wizy pracy tymczasowej i do krótkotrwałego zatrudnienia w wielu obszarach. Trasa praca jest szczegółowo opisany na innych stronach, ale po prostu mówiąc jest to najbardziej popularny sposób na emigrację do Kanady. Istnieje sponsoring pracodawca, który wymaga kanadyjskiego pracodawcy oferują pracę. To nie jest tak trudne, jak może się wydawać pierwsze. Kanada jest zagłodzony pracowników i są tysiące otwartych stanowisk obecnie dostępne. Mamy długą listę pracodawców i aktualnymi ofertami pracy, jeśli chcesz zbadać tę trasę. Zapewniamy informacje pod kanadyjskiej ustawy o wolności informacji, która jest bardzo przydatna dla naszych czytelników.

3. Tymczasowe Nominacje

Kolejne zezwolenie na pracę dostępne jest Nominacja Wojewódzki. Wizy te pozwalają jedynie osoba, żyć i pracować w określonym dniu przyjazdu prowincji w Kanadzie, a każda prowincja zasady i kryteria zmieniać od czasu do czasu. Mają one ponadto nasadki liczbie wiz mogą wydać w danym roku. Może to być skuteczny sposób do życia i pracy w Kanadzie, czy inne drogi są zamknięte w czasie stosowania.

4. Biznes i inwestycje

Kanada aktywnie poszukuje aplikacji z doświadczonych profesjonalistów, którzy mogą w istotny sposób przyczynić się do jej gospodarki. Istnieją trzy kategorie kanadyjskiej wizy dla biznesu, obejmujący przedsiębiorców, inwestorów i na własny rachunek. Możemy cię przez finansowe potrzebne i jak stosować. Z tej wizy władze są zainteresowane, jak będzie mieć korzystny wpływ na lokalną gospodarkę i nie chce podciął lokalnego rynku. Twój biznes plan i planowanie finansowe będą musiały układać się. Oczekujemy, aby mieć ten sam standard planowania, jak można się spodziewać, aby dostarczyć do banku o pożyczkę biznesu. Po zatwierdzeniu jest to świetny i stosunkowo szybkie wizy, aby zapewnić jak Kanada kocha inwestycji.

5. Wizy studyjne dla Kanady

Jeśli studiujesz w Kanadzie dłużej niż sześć miesięcy będzie normalnie wymaga zezwolenia studiów. Studenci, którzy chcą zarabiać pieniądze w czasie ich oczywiście może być w stanie to zrobić bez zezwolenia na pracę. Edukacja jest wielka sprawa w Kanadzie i bardzo popularna droga do Kanada imigracji. Podczas studiów można pracować w niepełnym wymiarze godzin, ale najlepsze jest to, że po studiach można zatrzymać się na długość kursu. na przykład, jeśli masz kurs jeden rok można zatrzymać na kolejny rok do życia i pracy w Kanadzie. W tym roku, jeśli pracodawca decyduje się sponsorować i dlaczego nie, jeśli jesteś pracowity można zabezpieczyć pozwolenia na pracę prowadzącą do zamieszkania. W trakcie dwóch lat można zabezpieczyć wizy pracy trzy lata po zakończeniu kursu. Świetny sposób, aby wjechać do Kanady, jeśli nadal buduje te umiejętności Kanada szukają.


UK Imigracja

Biznes Ludzie & amp; Inwestorzy
Sole Przedstawiciele
Poziom 1 PL Wszystko
Poziom 1 Ogólne UK Visa
Poziom 1 UK (ogólne) Ocena
Poziom 1 Pl Przedsiębiorca Visa
Poziom 1 Absolwent Przedsiębiorca Visa UK
Studia w Wielkiej Brytanii
Poziom 4 (Ogólne) UK Student Wizy
Poziom 4 (Dziecko) UK Visa Student
Student Visitor Visa UK
Inne aplikacje imigracyjne
Przodków i Wspólnoty
Aplikacje EOG
Długi Rezydencja
Nieokreślony Leave (ILR)
Brytyjskie obywatelstwo
Inne Visa Kraje
Australia
Kanada
Portugalia
Stany Zjednoczone

Pozwoleń na pracę
Poziom 2 Ogólne UK Visa
Poziom 2 UK Immigration Aplikacja Migrantów
Pracownicy zatrudnieni na czas określony
Poziom 5 PL Program Mobilności Młodzieży
Wizyty w Wielkiej Brytanii
Ogólne Visitor Visa
Visitor Visa biznes
Rodzina Visitor Visa
Dziecko Visitor Visa
Ślub Visitor Visa
Rodzina Imigracja
Małżonkowie i partnerzy
Dzieci na utrzymaniu
Rozszerzone Członkowie rodziny

Kariera
Firm i instytucji
Przedsiębiorcy
Licencje sponsorskie
Dostawcy Edukacja
Przedsiębiorcy
Globalny Mobilność
Partnerzy profesjonalne

Masz pytania?

Speak to our team! Enter your details below:
Klikając Call Me Back, Użytkownik wyraża zgodę na iam (imigracja i emigracja) i jest to grupa przedsiębiorstw zbiorowego swoje dane. Sprawdź nasze Polityka prywatności z pełną historię o tym, jak chronić i zarządzać przedstawionych danych!