Australia Wizy

Australia wiza o iam imigracji i migracji

IaM is now introducing to you: Australia Visas service.

Nasi pracownicy są szkoleni, aby ułatwić uzyskanie wizy do Australii, który najlepiej odpowiada Twoim potrzebom. Istnieje ponad 20 różne rodzaje wiz australijskich, catering dla ludzi, którzy chcą przenieść się do Australii:

  1. Praca
  2. Badanie
  3. Inwestycje
  4. Biznes
  5. Rodzina
  6. Małżeństwo

Każdy rodzaj wizy jest inny i każdy ma swoje unikalne czas przetwarzania i opłaty. Ponieważ opłaty i terminy są ustalane przez władze imigracyjne Australii i nie przez nas, nie jesteśmy w stanie wpływać albo. Jednak, możemy spodziewać się, że sprawa przetwarzane w dowolnym miejscu od kilku miesięcy do kilku lat, w zależności od jego złożoności.

Australia ma jedną z najnowocześniejszych na świecie systemów złożonych wizowych. Wymagania zależą od których chcesz przenieść, i trzeba upewnić się, że pasuje do wszystkich kryteriów dla wybranej wizy.

Rząd australijski ustalenia uprawnienia w procesie 3-stopniowy. Pierwszy, trzeba spełniać podstawowe kryteria. Należą do nich:

  • Wiek
  • Znajomość języka angielskiego
  • Zdrowie
  • Charakter

While some parts – such as the age requirement – are clear-cut, każdy inny aspekt tego procesu musi być przedstawione prawidłowo zrobić najlepszą możliwą sprawę do władz imigracyjnych. Aby udowodnić, dobre zdrowie i charakter musi przekonać osobę czytanie sprawę, że spełniają kryteria, i że są lepsze dopasowanie niż poprzedni wnioskodawcy jeśli pracują do kwoty.

Jeśli nie ubiegasz się o wizę rodziny lub małżeństwa, trzeba będzie podjąć drugą część, czyli testy punkty. Wielu niezależnych wysłanych wizowe są kwalifikowalne, ale nie wiem jak przedstawić informacje, tak aby były prawidłowo oznakowane się na punkty i nie mogą otrzymać wizy, mimo że są doskonałymi kandydatami.

Rodzina i małżeństwo wizy podlegają własne testy, aby udowodnić autentyczność relacji.

Wykwalifikowana Niezależny Visa – 189

The Skilled Independent Visa is a points-based application. To qualify for the independent visa, musi najpierw spełnić podstawowe wymagania całym twoim wieku, Angielski kompetencje, szkolenie i doświadczenie zawodowe. Kiedy spełniają te wymagania, będzie uprawniony do tego wizy. Wiza ta jest bez wątpienia najbardziej pożądana droga imigracji do Australii, jednak, musisz zdobyć bardzo wysokie punkty, aby móc ubiegać się o wizę. Jest to niezależna aplikacja, która oznacza brak stanu, lub terytorium będzie sponsorować i trzeba zdobyć wymaganych punktów bez zastrzeżenia żadnych punktów za sponsoring. Chociaż aplikacja trwa od 12 - 16 miesięcy, ale po zatwierdzeniu jesteś stałym rezydentem w Australii i masz swobodę osiedlania się w dowolnym miejscu w Australii. We specialise in the Australian Skilled independent immigration process. Specjalizujemy & pracowników opieki społecznej, które są regulowane upoważnione przez rząd Australii do udzielania porad i pomocy osobom z australijskiego złożonego procesu imigracji.

Wykwalifikowana Nominacja Visa – 190

Wizy Skilled Linki Aplikacja jest oparta na punkty. Aby zakwalifikować się do tego rodzaju wizy musi najpierw spełnić podstawowe wymagania całym twoim wieku, Angielski kompetencje, szkolenie i doświadczenie zawodowe. Kiedy spełniają te wymagania mogą kwalifikować się do tego wizy. Po zatwierdzeniu zostaniesz stałym mieszkańcem Australii od pierwszego dnia jednak masz ograniczenie do pobytu w Australii, gdzie trzeba żyć w regionie, który sponsoruje swój zawód przez co najmniej 24 miesięcy. Jesteśmy Specjalizujemy się w australijskim sponsorowany imigracji.

Wykwalifikowana Nominowany / Linki Visa - 489

Regionalny Linki wizy Skilled początkowo oparty na spotkanie ocenę punktową. Aby zakwalifikować się do tej wizy, należy najpierw przejść podstawowe wymagania. Otrzymasz punkty za wiek, Angielski kompetencje, szkolenie, doświadczenie zawodowe i mającą kwalifikującego względna (lub stan) w stanie sponsorować. Kiedy spełniają te wymagania, możesz mieć prawo do tego rodzaju wizy. This is initially a 3-year visa sponsored by a state. Możesz ubiegać się o prawo stałego pobytu po 2 lat, jeśli spełniają kryteria. For this application, your occupation MUST be nominated by a state.

Working Holiday Visa

Wiza ta jest dla osób w wieku 18 do 30 lat, którzy są zainteresowani w wakacje roboczej do 12 miesięcy w Australii. Można rozszerzyć ten automatycznie po wizy 12 miesiąc przez innego 1 rok.

Jeśli udzielona ta wiza można, wprowadzić do Australii w ciągu 12 months of the grant, wyjść i ponownie wejść Australia dowolną ilość razy, podczas gdy wiza jest ważna i studiować na cztery miesiące.

Partner Wizy

Istnieje wiele różnych rodzajów partnera wizy do Australii. Należą do nich małżonka Partner Visa, DEFACTO Partner Visa, Partner Współzależne Potencjalni Visa i Visa Ślub Partner.

Wizy rodzinne

Family Migration is one of the most common and popular ways of entering Australia legally. Istnieje wiele różnych typów aplikacji można ubiegać się w tej kategorii. Mogą ubiegać się, jeśli masz członka rodziny, który jest obywatelem Australii. Może to być rodzice lub dzieci, a nawet partnera, który chciałbyś iść i rozliczenia z. Niezależnie od sytuacji, jeśli masz członka rodziny, który jest obywatelem lub stałym mieszkańcem Australii, możemy pomóc.

Zarezerwuj swój Bezpłatny Konsultacja:

UK Imigracja

Biznes Ludzie & amp; Inwestorzy
Sole Przedstawiciele
Poziom 1 PL Wszystko
Poziom 1 Ogólne UK Visa
Poziom 1 UK (ogólne) Ocena
Poziom 1 Pl Przedsiębiorca Visa
Poziom 1 Absolwent Przedsiębiorca Visa UK
Studia w Wielkiej Brytanii
Poziom 4 (Ogólne) UK Student Wizy
Poziom 4 (Dziecko) UK Visa Student
Student Visitor Visa UK
Inne aplikacje imigracyjne
Przodków i Wspólnoty
Aplikacje EOG
Długi Rezydencja
Nieokreślony Leave (ILR)
Brytyjskie obywatelstwo
Inne Visa Kraje
Australia
Kanada
Portugalia
Stany Zjednoczone

Pozwoleń na pracę
Poziom 2 Ogólne UK Visa
Poziom 2 UK Immigration Aplikacja Migrantów
Pracownicy zatrudnieni na czas określony
Poziom 5 PL Program Mobilności Młodzieży
Wizyty w Wielkiej Brytanii
Ogólne Visitor Visa
Visitor Visa biznes
Rodzina Visitor Visa
Dziecko Visitor Visa
Ślub Visitor Visa
Rodzina Imigracja
Małżonkowie i partnerzy
Dzieci na utrzymaniu
Rozszerzone Członkowie rodziny

Kariera
Firm i instytucji
Przedsiębiorcy
Licencje sponsorskie
Dostawcy Edukacja
Przedsiębiorcy
Globalny Mobilność
Partnerzy profesjonalne

Masz pytania?

Speak to our team! Enter your details below:
Klikając Call Me Back, Użytkownik wyraża zgodę na iam (imigracja i emigracja) i jest to grupa przedsiębiorstw zbiorowego swoje dane. Sprawdź nasze Polityka prywatności z pełną historię o tym, jak chronić i zarządzać przedstawionych danych!