Przybywających z Filipin do Kanady

Philippines to Canada

Jednym z krajów wyemigrować w 2015 is definitely for sure: Canada. Why? Because Canada has targeted to have 285,000 nowych stałych mieszkańców tego roku.

Everything you need to know about Canadian work permits while przybywających z Filipin do Kanady.

Przy stosowaniu do pracy w Kanadzie, zagraniczni pracownicy są zobowiązani do uzyskania pozwolenia na pracę, aby zgodnie z prawem wjazdu i pracy w Kanadzie.

Zagraniczni pracownicy z całego świata stosowania w dużych ilościach ze względu na szeroki wachlarz możliwości zatrudnienia w Kanadzie. Różnorodność ofert pracy w branżach takich jak gościnność, administracja, inżynieria, budowa , transport, medycyna i badania są szybko rośnie.

W celu zastosowania się do tych oppportunities, kilka kroków muszą być przestrzegane.

1. Zainteresowani kandydaci muszą szukać i mają zastosowanie do ofert pracy. Mogą sprawdzić kanadyjskich ofert pracy w Internecie, and once a position has been found for which they are an eligible candidate, the applicant must apply to the Canadian department of Citizenship and Immigration (CIC) for a work permit.

Należy pamiętać, że, Wnioskodawcy mogą ubiegać się online lub można je pobrać i wydrukować formularze na mail do kanadyjskiego departamentu Obywatelstwa i Imigracji. Na przemian, jeśli wolą, Wnioskodawca może ubiegać się osoby w kanadyjskiej ambasadzie.

2. Po otrzymaniu wniosku, Kanadyjski agent rządowy sprawdzi ważność pracy towarowy a pracodawcy, jak również bezpieczne pracownik będzie oferowana godziwe wynagrodzenie w ramach wytycznych prawnych prowincji, w której pozycja jest dostępna. Będą również potwierdzić pracodawcy nie ma żadnego zapisu nieuczciwego traktowania lub nadużyć pracowników.

3. Po zakończeniu w tle, agent rządowy zakończy sprawdzenie dla wnioskodawcy, upewniając się, że wszystkie informacje są poprawne i przetwarzania rekordową kontrolę karną na skarżącą. Dodatkowo, Wnioskodawca może być wymagane, aby zakończyć rozmowę z przedstawicielem kanadyjskiej departamentu Obywatelstwa i Imigracji przed zezwolenia jest albo zatwierdzone lub odmawia.

4. Po aplikacji jest przetwarzany i zatwierdzone, może to zająć nawet kilka tygodni przed Zezwolenie na pracę jest wydawane. Czasami, miejsc pracy będzie wymagało dalszych badań, takich jak badania lekarskie przed Zezwolenie na pracę jest wydawane - czynniki, jak to może zwiększyć czas oczekiwania. Dla Twojej informacji, another factor that can determine the waiting time to receive your work permit depends on the tasks at hand (workload) of the office where the application is filed.

Także, Kanadyjski rząd stworzył seminaria dla tych, którzy chcą emigrować, informing people of what to expect when they decide to immigrate. Seminaria odbywają się dwa razy w tygodniu przez Ministerstwo Obywatelstwa i Imigracji i do tych, którzy są zatwierdzone imigrantów. Realia życia w Kanadzie są pokazane, nie tylko dobre rzeczy, ale jednocześnie surowe realia skrajnej zimnej pogody, opodatkowanie pracy, i nieuniknione szok kulturowy omówiono. Pozostawiając rodzinę i przyjaciół, i będzie to miało wpływ na wiele, omówiono też. Innym bardzo ważnym aspektem tych seminariów, że imigranci są szczerze radzi, że będą musiały przynieść wystarczająco dużo pieniędzy, przez co najmniej sześć miesięcy, aż się osiedlić przeżycia, ponieważ może to potrwać dłużej niż oczekiwano, więc powinny być przygotowane na wypadek awarii.

iam mają specjalistę imigracji do Kanady. Vince Picundo will help you to understand and choose the best route for you when immigrating to Canada.

Brak komentarzy.

Zostaw odpowiedź

Wyrażam zgodę na imigracji i migracji i jest to grupa przedsiębiorstw zbiorowego moje dane.
Ten komentarz zbiera dane osobowe, tak możemy przeprowadzić prace w Twoim imieniu. Sprawdź nasze Polityka prywatności z pełną historię o tym, jak chronić i zarządzać przedstawionych danych!


UK Imigracja

Biznes Ludzie & amp; Inwestorzy
Sole Przedstawiciele
Poziom 1 PL Wszystko
Poziom 1 Ogólne UK Visa
Poziom 1 UK (ogólne) Ocena
Poziom 1 Pl Przedsiębiorca Visa
Poziom 1 Absolwent Przedsiębiorca Visa UK
Studia w Wielkiej Brytanii
Poziom 4 (Ogólne) UK Student Wizy
Poziom 4 (Dziecko) UK Visa Student
Student Visitor Visa UK
Inne aplikacje imigracyjne
Przodków i Wspólnoty
Aplikacje EOG
Długi Rezydencja
Nieokreślony Leave (ILR)
Brytyjskie obywatelstwo
Inne Visa Kraje
Australia
Kanada
Portugalia
Stany Zjednoczone

Pozwoleń na pracę
Poziom 2 Ogólne UK Visa
Poziom 2 UK Immigration Aplikacja Migrantów
Pracownicy zatrudnieni na czas określony
Poziom 5 PL Program Mobilności Młodzieży
Wizyty w Wielkiej Brytanii
Ogólne Visitor Visa
Visitor Visa biznes
Rodzina Visitor Visa
Dziecko Visitor Visa
Ślub Visitor Visa
Rodzina Imigracja
Małżonkowie i partnerzy
Dzieci na utrzymaniu
Rozszerzone Członkowie rodziny

Kariera
Firm i instytucji
Przedsiębiorcy
Licencje sponsorskie
Dostawcy Edukacja
Przedsiębiorcy
Globalny Mobilność
Partnerzy profesjonalne